HUNDAR KÖPES/SÄLJES
-tillbaka-
 

Anmälan sker till klubbens förmedlare »
Annonser ligger i fallande datumordning.

Förmedlare:
Kerstin Nilsson
Bigatan 5
742 35 Östhammar
0173-12655
6983nilsson@telia.com 

 
Till dig som vill sälja eller omplacera hund:
Följande ska vara med i annonsen: Hundens registreringsnamn. Hälsostatus. Kortfattad beskrivning av hunden, om den är tränad/gått kurs eller tävlat m m. Orsak till försäljning/omplacering och önskemål om det nya hemmet samt kontaktinformation. Annonsen gäller för 2 månader och kostar 100 kr om du är medlem i Springerklubben (150 kr för icke medlem). Vill du ha in annonsen igen så kostar den 50 kr per månad. Annonsen ska vara betald innan den införs. Betalning sker på SK's bankgiro: 853-0883 med referens "hund säljes + ditt namn". OBS! Glöm inte meddela förmedlare ovan om annonsen ska tas bort tidigare, så listan är aktuell. 

HUNDAR SÄLJES


Inlagd 2018-08-04
RLDN, RLDF, RLDA Obery's Dainty Girl "Lima", regnr:  SE14238/2013. Lima är en fantastiskt snäll, trevlig, lydig och lättlärd springertik i sina bästa år. Har regelbundet gått kurser, både privat och på brukshundklubben samt blivit tränad hemma mycket, framförallt med klicker och belöningsbaserad träning. Vi har mest fokuserat på rallylydnad och har tävlat med bra resultat. Hon har visat stor kapacitet inom agility, men aldrig startat på tävling. Har även tränat lite viltspår, lydnad, nose work och freestyle. Limas stora svaghet är hennes separationsångest, hon kan inte vara ensam hemma. Min tid och energi räcker inte till för att tillgodose hennes behov av aktivering och stimulans, samt komma till rätta med ensamhetsproblemet. Vill att hon ska komma till ett aktivt hem där hon kan få mer tid för träning, och där hon slipper vara ensam och/eller kan komma tillrätta med problemet. Hon älskar att åka bil, går bra med andra hundar, inte van vid katter, går bra att ha lös samt drar ej i koppel. Linnea Löfman, 0763-193338, linnealofman@gmail.com

Till dig som vill köpa hund:
Här kan du få in en annons om du vill köpa en vuxen hund. Annons att köpa hund är gratis och gäller för 2 månader. Du behöver inte vara medlem. OBS! Glöm inte meddela förmedlare ovan om annonsen ska tas bort tidigare, så listan är aktuell.

HUNDAR SÖKES


Inlagd 2018-07-18
Jag söker en tik 2-4 år för avel. Antingen att leasa eller köpa. Vänligen Lotta Persson/Norrala, 0709-297443

 


Vad gäller annonser under vuxna hundar säljes/sökes på Springerklubbens hemsida gäller följande:
Redigering kan komma att ske av inskickad text, men alltid i samråd med annonsören.