HUNDAR KÖPES/SÄLJES
-tillbaka-
 

Anmälan sker till klubbens förmedlare »
Annonser ligger i fallande datumordning.

Förmedlare:
Kerstin Nilsson
Bigatan 5
742 35 Östhammar
0173-12655
6983nilsson@telia.com 

 
Till dig som vill sälja eller omplacera hund:
Följande ska vara med i annonsen: Hundens registreringsnamn. Hälsostatus. Kortfattad beskrivning av hunden, om den är tränad/gått kurs eller tävlat m m. Orsak till försäljning/omplacering och önskemål om det nya hemmet samt kontaktinformation. Annonsen gäller för 2 månader och kostar 100 kr om du är medlem i Springerklubben (150 kr för icke medlem). Vill du ha in annonsen igen så kostar den 50 kr per månad. Annonsen ska vara betald innan den införs. Betalning sker på SK's plusgiro: 338625-7 med referens "hund säljes + ditt namn". OBS! Glöm inte meddela förmedlare ovan om annonsen ska tas bort tidigare, så listan är aktuell. 

HUNDAR SÄLJES


Inlagd 2018-05-04
Daisy SE43535/2016 Spring Cheiz Pikadilly Glory Days, är en glad och trevlig Springertik som söker ett aktivt hem. Hon är ögonlyst UA, ej till avel. Hon är van med barn. Vill bo i ett kärleksfullt hem där hon blir aktiverad. Finns i Hedemora i Dalarna. Kontakta Elisabeth Ström 073-5577661 eller maila eva@wilmios.se för mera info.

Till dig som vill köpa hund:
Här kan du få in en annons om du vill köpa en vuxen hund. Annons att köpa hund är gratis och gäller för 2 månader. Du behöver inte vara medlem. OBS! Glöm inte meddela förmedlare ovan om annonsen ska tas bort tidigare, så listan är aktuell.

HUNDAR SÖKES


Inlagd 2018-04-23
Söker en tik från 6 månader - 1 ½ år. Helst på foder. Har en cockertik som blir 3 i år som jag ställer ut som behöver sällskap. Tränar lite med henne men tänker satsa mer på det i år. Har testa lydnad, rallylydnad, nose work, spår och viltspår och kommer satsa på mer träning med olika saker. Ni kan ser mer på min hemsida. Bor i Malung/Sälen/Dalarna. Hör av er till  anna@crazydreamz.nu Hemsida: http://www.crazydreamz.nu/

Inlagd 2018-05-22
Jag söker en hanhund, 6 månader - 3 år. Han ska inte användas för avel så han får gärna vara kastrerad. Jag bor i Malmö och kommer att ha med honom på jobbet, ibland har jag hyresgäster som kommer på besök på kontoret så viktigt att han inte blir uppstressad av nya människor. Sommaren och helger spenderas i fritidshus vid havet där han kommer ha 3 hektar mark att springa fritt på. Stort plus ifall han tycker om att åka bil och båt. Jag lovar hunden långa promenader och mycket uppmärksamhet, hoppas att någon vill ge mig förtroendet att ta hand om en framtida vän. mvh/ Rasmus Gustavsson 0763 72 67 50 mail: rasmus@gustavssonsfastigheter.se


Vad gäller annonser under vuxna hundar säljes/sökes på Springerklubbens hemsida gäller följande:
Redigering kan komma att ske av inskickad text, men alltid i samråd med annonsören.