HUNDAR ÖVER 6 MÅNADER
-tillbaka-
 

Här kan du annonsera hund från 6 månaders ålder
eller söka efter en vuxen hund.
Anmälan sker till klubbens förmedlare »

Valpförmedlare:
Kerstin Nilsson
Bigatan 5
742 35 Östhammar
0173-12655
6983nilsson@telia.com 

Till dig som vill sälja hund:
Annonsen gäller för 2 månader och kostar 100 kr om du är medlem i Springerklubben (150 kr för icke medlem). Vill du ha in annonsen igen så kostar den 50 kr per månad. Annonsen ska vara betald innan den införs. Betalning sker på SK's plusgiro: 338625-7 med referens "omplacering + ditt namn". Skriv gärna hundens registreringsnamn, hälsostatus, en kortfattad beskrivning av hunden, om den är tränad/gått kurs eller tävlat, omplaceringsorsak, önskemål om det nya hemmet och kontaktinformation. OBS! Glöm inte meddela förmedlare ovan om annonsen ska tas bort tidigare, så annonsen är aktuell. 

UNGHUNDAR / VUXNA SÄLJES

Inlagd 2017-07-26

Pga. oförutsägbara händelser söker jag ett nytt hem till Jessillas Chill Out "Mille" SE54479/2015. En brun/vit tan 2-årig hane. Har gått nosework och unghundskurs med honom. En väldigt aktiv hane som behöver komma till någon som vill och kan arbeta med honom. Väldigt lättlärd, kan lämnas själv men är i stort behov av närhet och kontakt. För mer information kontakta Marie 0733-315073

 


 
Till dig som vill köpa hund:

Här kan du få in en annons om du vill köpa en vuxen hund. Annons att köpa hund är gratis och gäller för 2 månader. Du behöver inte vara medlem. OBS! Glöm inte meddela förmedlare ovan om annonsen ska tas bort tidigare, så listan är aktuell.

UNGHUNDAR / VUXNA SÖKES

Ingen annons för tillfället

 


Vad gäller annonser under vuxna hundar säljes/sökes på Springerklubbens hemsida gäller följande:
Redigering kan komma att ske av inskickad text, men alltid i samråd mellan förmedlaren och annonsören.