Information om hemsidan

Ansvarig
Ansvarig utgivare för innehåll på hemsidan är Springerklubbens styrelseordförande. Klubben ansvarar ej för innehåll på sajter som länkas.

© Copyright
Springerklubbens hemsida är skyddad enligt upphovsrättslagen SFS 1960:729 vilket innebär att innehåll och material på hemsidan tillhör Springerklubben (om inget annat anges). Grafik och layout tillhör Annika Stjärneving.

Bilder
I och med att man skickar in bild har varje fotograf medgivit Springerklubben fritt förfogande av bilden. Dock har fotografen copyright till bilden. Det är alltså INTE tillåtet att kopiera bilder för eget bruk utan fotografens tillåtelse.  

Springerklubben.org är en registrerad domän hos .SE (Stiftelsen för Internetinfrastruktur) och One.com är webbhotellet. Dessa sidor skapas manuellt i html-kod med Windows XP Notepad och uppdateras i Frontpage. Grafik görs med Adobe Photoshop. Sidorna fungerar bäst med Ms Internet Explorer eller Google Chrome, med upplösning 1024 x 768 bildpunkter eller högre.

Navigation
Hemsidan är indelad i ramar (frames) med en meny. I menyn finns rubriker och en del undersidor, t ex: 'Program & Resultat' där en punkt markerar att det finns en länk.
JAKTPROV
Program & resultat
SSRK PROV (sök tävling)
UTSTÄLLNING
Utställningsprogram
Utställningsresultat
etc.

Webbmaster
Hemsidan är s
kapad av Annika Stjärneving och uppdateras efter uppdrag från styrelsen. Har du förslag angående hemsidan är du välkommen att kontakta henne via mail: webbmaster@springerklubben.org. Har du övriga frågor, förslag eller funderingar så kontakta styrelsen.

Logotype
Använd gärna länk: www.springerklubben.org eller bara springerklubben.org

springerklubben_logga100.png

Viktigt!
Misstänker du att något inte är uppdaterat? Då måste du tömma datorns minne och temporära filer. Det beskrivs hur du gör här » Rensa cacheminnet

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
Springerklubben lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Springerklubben lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med Springerklubbens berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande Springerklubbens och SKKs behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

Juli 2012: Hejsan springerentusiaster!

Jag hoppas du trivs med Springerklubbens nya hemsida och tackar för förtroendet att ta hand om den! Det är ett spännande uppdrag som jag hoppas kunna förvalta väl.

Mitt namn är Annika Stjärneving och jag bor utanför Varberg på Västkusten. Jag arbetar med webbdesign sedan många år, gjorde min första hemsida 1999 och har gått många datautbildningar genom åren. Jag är mycket noggrann och kreativ och gillar det där lilla extra.

Mina rötter ligger hos spaniels, dock cocker spaniel. Och mitt hjärta klappar lite extra för begreppet dual purpose, då jag anser att en hund kan vara både vacker och duktig. Jag har varit aktiv i föreningslivet sedan många år, både inom min rasklubb och SSRK, med förtroendeuppdrag såsom t ex sekreterare, jaktansvarig och utställningsansvarig. På min fritid ställer jag gärna upp som ringsekreterare, utställningsarrangör, funktionär och jaktprovsledare.

Springerklubbens hemsida är stor och fylld med mycket information och många intressanta sidor. Jag ber dig att gå igenom sidorna och om du hittar något som inte stämmer så tar jag tacksamt emot ett MAIL med de rätta uppgifterna. Både ris och ros är välkommet, så har du tips och idéer så maila gärna till adressen webbmaster@springerklubben.org

Ser fram emot en glad och givande framtid tillsammans med er alla!

Bästa hälsningar från webbmaster
Annika Stjärneving
Starwing Design